Hlavní obsah

Po úmrtí nevlastní dcery jde do boje. Tati, chci, aby ses vrátil, slyšel její hlas

Třetí turnaj UFC v osmi dnech se blíží. Opět se bitvy v oktagonu odehrají v Jacksonvillu na Floridě. A opět bez diváků. Kdo bude chtít zápasy vidět, má šanci v noci se soboty na neděli na Nova Sport 2. Na této kartě bude vrcholem duel těžkých vah Alistaira Overeema s Waltem Harrisem. Ten se představí poprvé po únosu své nevlastní dcery, která byla v listopadu minulého roku nalezena mrtvá. Svůj návrat chce proměnit v triumf.

Foto: Facebook: Walt "Big Ticket" Harris

Walt "Big Ticket" Harris se vrací po rodinné tragédii do okagonu.

Článek

„Stál jsem před něčím, s čím by se nikdy neměl táta setkat. Jsem připraven na cokoliv. Jsem připraven bojovat s kýmkoliv v divizi. Moje dcera je se mnou, kamkoliv jdu. Overeem je chlap, který se mě pokusí rozemlít. Já jsem ale od tragédie ostrý jako laser. Čeká ho nebezpečný chlap," je odhodlaný šestatřicetiletý zápasník, který 13 duelů vyhrál a 7 prohrál. Naposledy odešel z klece poražen v roce 2017, když nad ním vyhrál Mark Godbeer.

Overeem, legenda - 45 vítězství a 18 porážek. Naposledy prohrál 4 sekundy před koncem pátého kola, když si připsal velkou výhru Jairzinho Rozenstrik. Teď bude Nizozemec čelit muži, který ho chce samozřejmě porazit, ale navíc půjde do boje s vědomím, že poslední měsíce života byly hodně krušné.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

3️⃣6️⃣ combined KO+TKOs! 🤯 We're in for a 𝐁𝐈𝐆 night on @ESPN. #UFCFL

Příspěvek sdílený ufc (@ufc),Kvě 14, 2020 v 5:04 PDT

„Prošel jsem temným obdobím, jak si asi dokážete představit. Cítil jsem, jak jsem šel opačným směrem, než jaký jsem si stanovil jako muž a otec. Jednoho dne jsem si promluvil s manželkou a ona navrhla, abych začal znovu trénovat. Byl jsem v bodě, kdy jsem si myslel, že přemýšlení o něčem kromě mé dcery, je špatné. Pak jsem ale slyšel, jak mi řekla: „Tati, chci, aby ses vrátil," citoval sherdog.com Harrise. Čas jeho návratu je o tomto víkendu.

Předchozí dva turnaje po téměř dvouměsíční vynucené pauze fanoušky bavily.

Na UFC 249 Jairzinho Rozenstruik přišel jako neporažená těžká váha, ale odešel s výpraskem, když si ho podal Francis Ngannou. V titulovém zápase Henry Cejudo porazil Dominika Cruze, poté oznámil konec kariéry a prozatímní titul v lehké váze získal Justin Gaethje, který totálně přejel favorita. Tony Ferguson neustál nálož a rozhodčí duel předčasně ukončil v pátém kole.

O pár dní později Anthony Smith nestačil na čtyřicátníka Glovera Teixeiru, který mnohé překvapil, jasně vyhrál a ještě se Smithovi za bití omlouval. Poražený odešel se zlomeným nosem, zlomenou orbitální kostí, bez zubů a tržnou ránou pod okem. „Plival jsem zuby," přiznal, když komunikoval s rozhodčím.

Ze soboty na neděli čeká fanoušky nová vlna adrenalinu. Na kartě je jedenáct zápasů.

Reklama

Související témata: