Hlavní obsah

Boleslav uvidí souboj z chvostu tabulky

Těsně před reprezentační přestávkou je ještě na programu extraligová předehrávka 34. kola mezi Mladou Boleslaví a Znojmem. Půjde o souboj posledního s předposledním, do něhož jdou Škodováci se šestibodovou ztrátou.

Článek

Extraligovému nováčkovi se v poslední době moc nedaří a není tak divu, že se propadl až na samý chvost tabulky. Dnešní duel by však mohl obrátit vše k lepšímu a právě s takovým cílem do něj Boleslavští vstoupí. „Určitě je to rozhodující zápas. Jakmile bude odskok ostatních týmů víc jak šest nebo devět bodů, hráči jsou v p……. Musím to takhle sprostě říct, zažil jsem to loni v Pardubicích,“ nechal se slyšet Jiří Šejba, trenér domácích hokejistů.

Středočeši dělají vše, co mohou nejen na ledě. Minulý týden dokonce získali navrátilce z NHL Radima Vrbatu, který se však k týmu připojí až po Vánocích. Z mužstva naopak zamířil nejlepší střelec Roman Tomas, kterého vedení před pár dny vyměnilo do Plzně za dalšího útočníka Michala Důrase. Chybět bude Boleslavským obránce Václav Drábek, který utrpěl v předposledním zápase s Libercem prasklinu pouzdra kyčelního kloubu a musí podrobit operaci.

Znojmu se v poslední době rovněž moc nedaří. Od výhry na Slavii totiž vyhrálo jen jeden ze šesti zápasů a pomalu začíná ztrácet na elitní desítku. Právě desáté Kladno má v tuto chvíli o šest bodů více a to zrovna lichotivě pro Orly nevypadá. O zmírnění ztráty se dnes jistě pokusí, ale zas tak pozitivní vyhlídky mít nemůžou. V úvodním letošním zápase v Metrostav Aréně totiž podlehli svému soupeři v poměru 0:2 a střelecky se jim nevedlo ani předevčírem na Spartě, kde prohráli 1:3. Nejistý je start Jaroslava Svobody.

Mírným favoritem dnešního utkání je tak domácí Mladá Boleslav, na kterou si můžete vsadit s kursem 2.25. Na remízu vypsali bookmakeři společnosti bwin kurs 4.20. Ten kdo věří v překvapení, si může vsadit na Znojmo, jehož vítězství je oceněno kursem 2.50.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články