Hlavní obsah

Ostrava jede na kondiční soustředění jen bez Řezníka

OSTRAVA

Jen obránce Radim Řezník, který je v rekonvalescenci po operaci přetržených kolenních vazů, neabsolvuje s fotbalisty Baníku Ostrava kondiční soustředění v Pozlovicích. Kouč Karel Večeřa dnes na vyzkoušené místo poblíž Luhačovic vzal jinak celý širší kádr o počtu 27 mužů.

Článek

Kemp zaměřený na sílu a fyzickou kondici podstoupí i René Bolf, Tomáš Mičola a Daniel Tchuř, kteří v úvodu zimní přípravy kvůli drobným zdravotním potížím trénovali individuálně. "Není to nic vážného. Jedeme kompletní, když nepočítám Radima Řezníka, před kterým je dlouhodobá rekonvalescence," řekl trenér Karel Večeřa.

Pozlovice jsou v lednu už tradiční destinací Večeřova výběru. Baník tam pod svým současným koučem na začátku zimní přípravy jezdí pravidelně a teď tam svůj tréninkový stan rozloží potřetí. "Máme tam ideální podmínky, pokaždé se nám tohle místo osvědčilo, a není proto důvod něco měnit," řekl Večeřa.

Ostravští v rámci soustředění neodehrají žádný přípravný zápas. Druhý zimní test je čeká až po návratu, příští úterý se na umělé trávě ve Vítkovicích utkají s třetiligovým Uničovem.

Reklama

Související témata: