Hlavní obsah

Jako dítě jsem byl sexuálně zneužíván, šokoval fanoušky hvězdný basketbalista

Basketbalista San Antonia Spurs Lonnie Walker ještě donedávna nosil na hlavě dlouhý dredatý porost. Křídelník NBA přiznal, že si ho pěstoval od páté třídy. Celá záležitost ohledně jeho vlasů má ale smutnou souvislost s jeho minulostí. Jednadvacetiletý rodák z Readingu totiž na sociálních sítích vysvětlil, že extravagantní účes si nechával růst kvůli tomu, že byl v dětství zneužíván.

Foto: Profimedia.cz

Basketbalista San Antonia Spurs Lonnie Walker (vlevo)

Článek

Walker minulý týden na sociální síť Instagram nahrál video od kadeřníka. Na něm strojek kosí jeho dlouhé dredy. „Skutečný důvod, proč jsem si od páté třídy nechával tohle narůst, byl, že to bylo moje maskování," vysvětlil Walker.

„Tehdy jsem během léta trávil čas v kruhu širší rodiny. Byl jsem sexuálně obtěžován, znásilňován a zneužíván. Dokonce jsem si na to i zvykl, protože to bylo ve věku, ve kterém nevíš, jak tyhle věci chodí," šokoval basketbalista své fanoušky.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

The real truth as to why i started doing this early 5th grade, it was a cloaking device for me. During the summer of my 5th grade year I was around more family. Some that names will be left alone I was around more. I was sexually harassed, raped, abused, I even got accustomed to it because being at that age you don’t know what is what. I was a gullible curious kid that didn’t know what the real world was. I had a mindset that my hair was something that I can control. My hair was what I can make and create and be mine. And it gave my confidence. As of recently I wasn’t at my best. Previous History popping up in my head and it sucked mentally “demons”..... because of this virus, I began to truly look at myself in the mirror and see who I truly was even behind closed doors. Long story short I have found peace and internal happiness through this journey god willingly. I forgave everyone even the people that don’t deserve it why? Because it’s dead weight. Time doesn’t wait on anyone so why should I waste my time on it ? Me cutting my hair was more than a cut. My hair was a mask of me hiding the insecurity’s that I felt the world wasn’t ready for. But now better then ever. Out with old. In with the new. I have shed my skin mentally, emotionally, physically, and spiritually. Life will always be hard. Gotta play with the cards your dealt with and try and make a winning hand. And if you lose. It’s never a lost. It’s a lesson 🙏🏾. I’m gonna be off this for awhile still growing through this. Just know I love each and everyone one of y’all. Peace love and happiness 💕🙏🏾

Příspěvek sdílený Lonnie Walker IV (@buddah),Čen 11, 2020 v 5:52 PDT

Mladá vycházející hvězda NBA dále popsala, že jeho účes byla jedna z věcí, kterou ve svém životě mohla mít plně pod kontrolou. Walkerovi to pomáhalo být sám sebou a získat sebedůvěru.

„Abych to zkrátil, našel jsem mír a vnitřní štěstí prostřednictvím Boha. Odpouštím všem i lidem, kteří si to nezaslouží. Proč? Protože čas na nikoho nečeká, tak proč bych ho měl ztrácet záští?" napsal Walker.

„Život bude vždycky těžký, musím ho hrát s kartami, které mi osud rozdal, a pokusit se vyhrát. A pokud prohrajete, nikdy to není ztráta. Je to lekce," dodal na závěr.

Reklama

Související témata: