Hlavní obsah

Real musí vyhrát na Anfield Road

Eurotip.cz

Bezesporu jedním z nejzajímavějších duelů osmifinále Ligy mistrů je ten mezi Realem Madrid a Liverpoolem. Reds možná trochu překvapivě dobyli před 14 dny Santiago Bernabeu a pokud dnes Bílý balet nedokáže totéž na Anfield Road, s Ligou mistrů se rozloučí.

Článek

Liverpool sehrál před 14 dny v Madridu taktickou bitvu, ve které nebylo před brankami moc rušno, ale nakonec skóre bezbrankové nezůstalo. Prosadit se totiž v 82. minutě dokázal Yossi Benayoun a Reds tak odjeli s velmi cennou výhrou 1:0. O to zajímavější se očekává odveta, jelikož Realu nezbývá nic jiného než se tlačit do útoku a vstřelit kýženou branku.

„Čeká nás nesmírně důležitý zápas, do kterého jdeme s cílem zvítězit, nic jiného nás nezajímá,“ nechal se slyšet liverpoolský kouč Rafael Benitéz, jehož týmu dnes stačí i jakákoliv remíza. Oproti zápasu v Madridu bude dnes s největší pravděpodobností v základní jedenáctce Liverpoolu kapitán Steven Gerard, nejistý je pouze start kanonýra Fernanda Torrese.

Jak už bylo zmíněno, Real má dnes nůž na krku a podle toho to asi bude vypadat na hřišti. V prvním zápase se Bílý balet v ofenzívě moc neprosadil, respektive ani o ohrožení liverpoolské branky moc výrazně neusiloval.

„Odvetu s Liverpoolem bereme jako finále. Bude obtížné dokázat uhrát postupový výsledek, ale hráči jsou připraveni odevzdat na hřišti to nejlepší, co umí a já jim věřím,“ řekl hostující trenér Juande Ramos, který se musí obejít bez vykartovaného stopera Pepeho.

Myslíte si, že Liverpool dokáže Real porazit i na svém stadionu, pak si vsaďte právě na tuto příležitost s kursem 2.35. Jste-li názoru, že Madridští zvrátí nepříznivý výsledek z prvního duelu a dokáží postoupit, pak je tu pro vás zajímavý kurs 2.80.

Reklama