Hlavní obsah

Rosický by rád přijel na kvalifikační zápas se Slováky

Tomáš Rosický by se rád přijel podívat do Prahy na kvalifikační zápas se Slovenskem příští středu. Právě proti Slovákům nastoupil naposledy za reprezentaci. Bylo to 17. 11. 2007 v kvalifikaci o EURO 2008. Český tým vyhrál 3:1 a Rosický dal gól.

Článek

„Rád bych přijel, ale zatím opravdu nic nevím jistě. Vše se rozhodne podle stavu mého třísla. Lepší se to, ale určitě nebudu riskovat. Zbývá ještě týden. Klukům budu tak jako tak držet palce,“ sdělil Rosický Právu. „Samozřejmě budeme rádi, když přijede,“ dodal trenér reprezentace Petr Rada.

Rosický zatím posiluje tak, aby šetřil poraněné tříslo. Operované koleno je v pořádku. Jakmile to zdravotní stav dovolí, zapojí se do tréninku s prvním mužstvem Arsenalu. „Teď se strašně těším na fotbal, už v tom není ten stres, který mě trápil dřív. Během pauzy dostala psychika dost zabrat, člověka napadaly všelijaké myšlenky. Návratem do denního fotbalového režimu a tréninkem, v němž jsem dělal velké pokroky, se stres rozplynul. Tříslo už není překážkou návratu, cítím značnou jistotu,“ uvedl Rosický na svých stránkách.

Reklama

Související témata: