Hlavní obsah

Válka agentů? Spíše osobní msta, vzkazuje ze Španělska Lacina

PRAHA

Další díl války agentů v českém fotbale? Pokračování konfliktů, které v minulosti proběhly mezi Kramaričem a Paskou či Nehodou a Kramaričem? „Nic takového,“ reaguje Dalibor Lacina na návrh sankčního řízení, který na něho podal na oddělení legislativy ČMFS konkurent Julius Kramarič. „Jde o docela obyčejnou mstu,“ dodal v rozhovoru pro Sport.cz.

Článek

Poté, co fotbalová generalita popravila ve středu trenéra Radu, jeho realizační tým a šest hráčů včetně Lacinova chráněnce Ujfalušiho vyloučila z reprezentace, vyrukoval JUDr. Julius Kramarič s tím, že by měl být k odpovědnosti volán a sankcionován i Ujfalušiho manažer Dalibor Lacina.

„Porušil směrnice hráčského agenta, měla by mu být odebrána licence,“ takové je resumé podnětu adresovaného Kramaričem řediteli Oddělení legislativy ČMFS Marcelu Petráskovi. Na webových stránkách společnosti Chovanec Sport Agency naznačuje, že Lacina se inkriminovaného večírku šestice hráčů v restaurantu U Ševce Matouše nejen zúčastnil, ale měl ho dokonce i organizovat.  A když ne organizovat, pak alespoň zastřešovat, což se s licencí agenta hráčů ČMFS absolutně neslučuje.

V hospodě ano, ale s obchodními partnery a známými

„K smíchu. Po utkání se Slovenskem jsem sice v této hospodě byl, ale se svými obchodními partnery a známými. Z tuzemska i ze zahraničí,“ zůstával v rozhovoru pro Sport.cz nad věcí Lacina a dodal, že právě za ním a jeho přáteli po zápase jeho chráněnec Ujfaluši přijel.

„Ostatní pak dorazili za ním. Naprosto neorganizovaně. Dali si pivo, tatarák, panáka, a to bylo vše, co se událo,“ tvrdí Lacina. „O to víc mě překvapilo, že si výkonný výbor vystačil s informacemi z bulváru a vůbec se nesnažil třeba jen vyslechnout hráče.“

Nad Kramaričův podnět, který ředitel Oddělení legislativy Marcel Petrásek podle vlastních slov skutečně obrdržel, je Lacina povznesen. „Jde o osobní spor, protože jsem Pospěchovi, jenž býval hráčem pana Kramariče, opatřil jisté dokumenty. Proto žádná válka agentů, ale osobní msta,“ stál si v rozhovorou pro Sport.cz za svým.

Reklama