Hlavní obsah

Kušnír první trefu moc neslavil, Příbramští získali zlatý bod

Karel FeltPrávo

Sparta ztratila v Příbrami dva body, když prohospodařila především druhý poločas. „Z naší strany to bylo profesorské, jako bychom byli vyšťavení. Chyběl nám především pohyb. Vytvořili jsme si minimum šancí. Příbram si za hru ve druhé půli vyrovnání zasloužila,“ přiznal autor sparťanského gólu Ondřej Kušnír.

Článek

„Byl to můj první gól za Spartu a vůbec první hlavou. Naposledy jsem se trefil hlavou někdy v žácích a to jen proto, že gólman byl malý a nedosáhl pod břevno,“ říkal s úsměvem. „Zleva centroval Matušovič. Věřil jsem, že míč nějak proletí šestnáctkou. Domácí ho odvrátili přímo proti mně. Jen jsem si naskočil a věřil, že to tam spadne. Škoda, že to nebyl vítězný gól,“ popsal svoji trefu.

Domácí absolvovali v týdnu pohovory s trenérem Moralesem... „Nebyly nijak ostré. Nabádal nás, abychom se vrátili k tomu, co jsme hráli na podzim, abychom bojovali a makali na tréninku. Určitě to ale pomohlo, protože každý si sáhl do svědomí, co pro záchranu dělá,“ říkal kapitán příbramského týmu Daniel Huňa.

„Věřím, že nás tahle remíza nakopne, protože to je zlatý bod. Bojovali jsme do poslední chvíle, dokonce na poslední standardku šel i náš gólman Hruška. Nakonec jsme gól dali, ale bylo to opravdu na poslední chvíli. Rozhodčí už nenechal ani rozehrát. Určitě jsme si bod zasloužili. Zbývá pět zápasů a v nich se o záchranu popereme. Na Kladně se dá něco udělat a Žižkov máme doma. To jsou klíčové zápasy. Nesmíme však zbytečně ztrácet ani v dalších. Dnes jsme snad propadák ze Zlína odčinili,“ přidal se Tomáš Borek.

Reklama

Související témata: