Hlavní obsah

Hvězda esportu je po smrti, pravděpodobně spáchala sebevraždu

Populární americký streamer a bývalý profesionální hráč Byron „Reckful“ Bernstein ve čtvrtek zemřel, bylo mu 31 let. Podle neověřených informací rodák z Texasu spáchal sebevraždu. Smutnou zprávu na Twitteru potvrdila Bernsteinova bývalá přítelkyně.

Foto: Sport.cz

Bývalé esportový šampion a populární streamer Byron „Reckful“ Bernstein zemřel.

Článek

Známý streamer Bernstein v poslední době trpěl psychickými problémy. Svědčí o tom jeho nedávné zprávy na sociálních sítích, ve kterých se omlouval svým blízkým za to, že musí trpět jeho stavy šílenství.

Svůj boj s psychickou nemocí nakonec prohrál, když ve čtvrtek v Los Angeles spáchal sebevraždu. Podle portálu Talkesport se s depresemi Reckful vypořádával už od svého dospívání, během nějž dobrovolně odešel ze světa i jeho starší bratr Guy Bernstein.

Reckfulova smrt zacloumala celou herní komunitou. Svůj smutek vyjadřují světoznámí hráči celého esportového světa a herní komunity.

Bernstein se proslavil hraním World of Warcraft, ve kterém získal titul ve Major League Gaming. Později přešel ke karetní hře Hearthstone. V roce 2017 patřil k nejbohatším streamerům světa, když si vysíláním vydělal 1,5 milionu dolarů (35 milionů korun).

Reklama

Související témata:
Leonard Bernstein