Hlavní obsah

V Pyramidě rozdáváme více odměn. Získáte 15 mega?

Změnili jsme pravidla Pyramidy. Napumpujeme do ní další miliony, odměníme tak větší množství vytrvalců. Koruny na sázení získáte už po zdolání 4. kola! Upravili jsme také čas na dokončení jedné Pyramidy. Z dosavadních 60 dnů ho vracíme zpět na původních 30 dnů. Chcete soutěž vyzkoušet? Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte navíc 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport.net

V Pyramidě rozdáváme více odměn. Získáte 15 mega?

Článek

Změna odměn se projeví okamžitě. Tedy i ve všech kolech u rozehraných Pyramid, kde soutěžící ještě nemá vyhodnocené kolo (i když už má vsazený tiket, ale nevyhodnocený, získá novou odměnu). U již vyhodnocených kol se odměna nezmění.

Nové záchytné body v Pyramidě

Pokud se vám povede přejít přes 4. kolo, získáte odměnu 50 Kč na sázení. V případě zdolání 5. kola na vás čeká 100 korun, 6. kola 200 korun, 7. kola 15 000 korun, 8. kola 200 000 korun a 9. kola 2 000 000 korun na sázení. Ten, kdo vystoupá na vrchol, shrábne minimálně 15 milionů Kč. Zkrácení času na dokončení jedné Pyramidy z 60 dnů na 30 dnů se pak projeví jenom u nově započatých Pyramid.

Jak hrát Pyramidu?

Soutěž můžete hrát online a na pobočkách. Zúčastnit se jí mohou sázkaři s trvalým kontem a účastníci věrnostního programu Tipkonto. Systém hry je přitom následující: Vsaďte si tiket alespoň za 50 Kč a zařaďte ho do Pyramidy. Na pobočkách požádejte o zařazení tiketu do soutěže obsluhu. Nezáleží na druhu sázky, důležitý je požadovaný minimální kurz. Počítají se předzápasové sázky i live sázky. Hraní online a na pobočce můžete během jedné Pyramidy samozřejmě libovolně střídat (třeba jedno kolo online, druhé na pobočce).

Každá Pyramida se skládá z 10 kol. V jednotlivých kolech musíte trefit požadovaný kurz, který se v každém dalším kole zvyšuje (v 1. kole 1,1, ve 2. kole 2,0, ve 3. kole 3,0 atd.). Pokud se vám to nepodaří, v této Pyramidě skončíte a můžete zahájit novou. Najednou jde hrát až tři Pyramidy, každou ale s maximálně jedním vsazeným tiketem denně. Na dokončení jedné Pyramidy máte 30 dnů. Není tedy třeba sázet každý den, ale se všemi deseti koly jedné Pyramidy se musíte vejít právě do 30 dnů. Ty se začínají počítat následující den po vsazení prvního tiketu dané Pyramidy.

Hrajete pouze za sebe, nemusíte se tak vůbec ohlížet, kdy své Pyramidy začínají ostatní. Výše vaší odměny za danou Pyramidu závisí na tom, kolika zmíněnými záchytnými body úspěšně projdete.

Pokud vystoupáte jako první až na vrchol, získáte hlavní cenu, která startuje na 15 milionech Kč a zvyšuje se s každou další Pyramidou, kterou kdokoli zahájí a nestornuje. Pokud bude v jeden den dokončeno 10. kolo ve více Pyramidách, rozdělí se hlavní cena rovným dílem mezi tyto úspěšné Pyramidy. Následující den bude stanovena nová počáteční hodnota hlavní ceny, kterou opět získá ten, kdo projde nejdříve 10. kolem.

Jdete do toho?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.