Hlavní obsah

Team Brute složil novou sestavu a chystá se útočit na špičku české CS:GO scény

Praha

Team Brute na začátku roku ohlásil vstup mezi profesionální české týmy ve hře Counter-Strike: Global Offensive. Výsledkově se ale plejeři esportové organizace spíše hledali a vedení se proto rozhodlo svůj CS:GO kádr značně obměnit. Z původní sestavy tak zůstal jen Ondřej „Crazyy“ Švec. Dopomůže čtveřice nových jmen Teamu Brute naplnit odvážné ambice?

Foto: Sport.cz

Nová sestava Teamu BRUTE chce útočit na českou špičku CS:GO scény

Článek

Zástupci Teamu Brute ve středu ohlásili hned čtveřici posil jejich CS:GO kádru. Na nové působiště se tak můžou těšit Karel „fredi" Královec, Jan „BLUEE" Škaloud, Simon „KWERTZZ" Horák a Šimon „suplicK" Skuplík.

„Ostřílené matadory jsme doplnili dravým mládím a věříme, že tato symbióza bude fungovat na jedničku. Přivítejte prosím novou sestavu a podpořte nás v nadcházejících výzvách. Díky, TBR fam!" hlásí česká esportová organizace prostřednictvím svých facebookových stránek.

Sestava vypadá více než slibně, nové posily nejsou na české CS:GO scéně neznámá jména. Škaloud v jarní části sezony působil u týmu Dark Tigers. V souvislosti s Horákem a Skuplíkem se zase nedávno skloňoval zájem Teamu Gravity.

Jestli v nové sestavě vedené koučem Milanem „Pepik" Gellebrou najde Team Brute konečně stabilní složení svého CS:GO mužstva prozradí už podzimní část sezony, na kterou se fanoušci esportu můžou těšit po prázdninové pauze.

Reklama

Související témata: