Hlavní obsah

Psal jsem ho já, vysvětluje Pastrňák svůj záhadný příspěvek. Co ho k tomu vedlo?

Toronto/Praha

Naboural se mu někdo do twitterového účtu? Vystřelili si z něj jeho vlastní spoluhráči? Hokejový útočník Bostonu David Pastrňák po čtvrteční porážce 1:4 s Columbusem, v níž byl jediným úspěšným střelcem svého týmu, vnesl alespoň trochu světla do kauzy svého příspěvku na sociální síti, v němž označil washingtonského Toma Wilsona za nejlepšího kanonýra NHL.

Foto: Sport.cz

David Pastrňák na tréninku hokejistů Bostonu.

Článek

„Prostě jsem cítil, že jsem to chtěl říct,“ prohlásil Pastrňák ve videokonferenci s vybranými novináři po souboji s Blue Jackets a odmítl, že by zprávu na jeho Twitter umístil někdo jiný.

„Šlo o můj názor. Nikdo mi nehacknul Twitter. Prostě jsem to byl já, napsaly to moje prsty,“ culil se čtyřiadvacetiletý havířovský odchovanec a alespoň zčásti vysvětlil, proč za nejlepšího střelce zámořské soutěže označil právě Wilsona, jemuž v této sezoně patří s 21 góly až dělené 65. místo mezi všemi hráči.

„Byla to s Tomem taková sázka mezi soupeři ze začátku dne. Tímto bych to takhle nechal být,“ uzavřel Pastrňák, jenž v aktuálním ročníku nasázel 48 branek a spolu s Alexandrem Ovečkinem z Washingtonu získal Maurice Richard Trophy pro nejlepšího střelce ligy.

Reklama