Hlavní obsah

Fanoušci Chelsea jsou u vytržení, za všechno může tweet od legendy United

Bývalý legendární obránce Manchesteru United Rio Ferdinand rozvířil diskusi ohledně možného nového působiště Lionela Messiho. Jednačtyřicetiletý Brit na sociální síti Twitter v úterý napsal, že o služby barcelonské hvězdy, která je podle všeho na odchodu, má velký zájem hlavní kouč londýnské Chelsea Frank Lampard.

Foto: Sport.cz

Bývalý fotbalista Manchesteru United Rio Ferdinand. Zdroj: Instagram @rioferdy5

Článek

Necelý den poté, co třiatřicetiletý argentinský fotbalista Messi oznámil, že má v plánu skončit své angažmá v Barceloně, se média po celém světě zaobírají otázkou, kam by šestinásobný držitel ocenění pro nejlepšího fotbalistu světa Zlatý míč mohl zamířit. Zaspekuloval si i bývalý obránce Manchesteru United Rio Ferdinand.

Ten na sociální síť Twitter v úterý večer napsal, že podle jeho informací se o služby argentinské fotbalové megastar bude ucházet i hlavní kouč Chelsea Frank Lampard.

Chelsea v aktuálním přestupovém okně mohutně posilovala. Do klubu přišli Timo Werner z Lipska a Hakim Zijach z Ajaxu Amsterdam. Klub ze Stamford Bridge navíc v posledních dnech podle zpráv z Ostrovů finalizuje další megalomanskou dohodu o přestupu talentovaného záložníka Leverkusenu Kaie Havertze, do Londýna má mít blízko i hvězda PSG Thiago Silva.

Ve světle těchto skutečností se Ferdinandův tweet jeví jako čirá spekulace, jeho slova na internetu přesto vyvolala bouřlivou diskusi, stejně jako nespočet vtipných reakcí týkajících se představy, že by Chelsea byla právě tím klubem, který všem potenciálním zájemcům o Messiho vypálí rybník.

Chelsea získala talentovaného obránce
Chelsea naposledy angažovala mladého obránce Malanga Sarra, kterému vypršela smlouva v Nice. Francouzský reprezentant do 21 let se londýnskému klubu upsal na pět let. Vedení Chelsea má v plánu poslat Sarra v následující sezoně na hostování do jiného týmu.
"Příležitost získat Malanga jsme si nemohli nechat ujít. Je to ohromný talent a budeme ho během hostování bedlivě sledovat. Snad ho v Chelsea brzy uvidíme," uvedla ředitelka anglického velkoklubu Marina Granovská.
Sarr debutoval ve francouzské lize už v 17 letech a za Nice odehrál přes sto zápasů.

Reklama