Hlavní obsah

Play off CS:GO Tipsport COOL ligy vybojovali hráči Enterprise

Duelem mezi suverénními SINNERS a Sampi odstartovalo čtvrteční 14. kolo Tipsport COOL ligy ve hře Counter-Strike: Global Offensive. Z vítězství 16:14 se radovali hříšníci. Závěrečný hrací den nabídl také rozuzlení hlavolamu, jaký tým si jako poslední zajistí vstupenku mezi elitní čtyřku. Play off si po výhře 16:11 nad CZC.eSubou vybojovali plejeři Enterprise.

Foto: Playzone.cz

Ilustrační foto

Článek

Dva jistí účastníci vyřazovacích bojů SINNERS a Sampi zahájili závěrečné kolo základní části dramatickým soubojem, který se rozhodoval až v úplném závěru. Z vítězství 16:14 na mapě Nuke se nakonec radovali úřadující mistři.

V následujícím střetnutí nastoupily dva celky ze spodku tabulky eEriness MARVO a Eclot Gaming v přímém souboji o šesté místo pořadí. Výhru 16:13 rovněž na Nuke vybojovali hráči Eclotu.

Pak už přišla na řadu bitva na dálku o poslední volnou vstupenku do play off. Proti favorizované CZC.eSubě se postavili slovenští Enterprise. A ti si postup mezi nejlepší čtyřku soutěže uniknout nenechali. Na mapě Overpass zvítězili 16:11, a hráče Dark Tigers tak ještě před začátkem jejich utkání odsoudili k nepopulární páté příčce tabulky.

Duel Dark Tigers proti Sazka.BRUTE tak už na složení vyřazovacích bojů nemohl nic změnit. Demotivovaní tygři nakonec svému soupeři podlehli 14:16 a stejně jako v předchozím splitu obsadili pozici těsně pod hranicí postupu.

Reklama