Hlavní obsah

Jablonec kvůli covidu-19 v Líšni nebude hrát pohárový zápas

Sobotní zápas třetího kola fotbalového poháru MOL Cup mezi Líšní a prvoligovým Jabloncem byl kvůli koronaviru v brněnském celku odložen na neurčito. Líšeň o tom informovala na svých internetových stránkách. Kvůli desetidenní karanténě byl odložen také její duel v druhé lize s Chrudimí, který se měl odehrát 17. října.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Jablonce Petr Rada.

Článek

"Vzhledem k pozitivním testům nařídila krajská hygienická stanice fotbalistům a realizačnímu týmu A mužstva SK Líšeň desetidenní karanténu," uvedl třetí tým druhé ligy na webu. "Následující utkání třetího kola MOL Cupu a domácí utkání FNL s Chrudimí budou odehrána v náhradním termínu," dodal.

V sobotu se neuskuteční ani dohrávka zápasu Třinec - Vlašim, ve které se opakovaně objevila nákaza covidem-19. Středočeskému celku bylo kvůli koronaviru v nové sezoně odloženo už třetí utkání. V původním termínu se nehrál už duel prvního kola s Hradcem Králové a odloženy byly i zářijové utkání s Prostějovem a Třincem.

Vlašim zatím v novém ročníku odehrála čtyři zápasy a se čtyřmi body jí patří jedenácté místo. Třinec je po čtyřech kolech bez bodu na poslední čtrnácté příčce. Líšeň odehrála o dva zápasy víc a s dvanácti body je o skóre třetí za Žižkovem. Na první Hradec Králové ztrácí dva body.

Reklama