Hlavní obsah

Sexy kráska vydělává miliony. Byla jsem jen reklamní figurka, zlobí se na bývalé šéfy

Sydney/Praha
Aktualizováno

Sexy dračice vrací úder. Pětadvacetiletá kráska Renee Gracieová se sice dávno rozhodla, že s kariérou závodnice je navždy konec, to jí ale nebrání v tom, aby si to se svými někdejšími šéfy vyřídila. Dáma, která se momentálně živí jako herečka ve filmech pro pány, se pochlubila, že vydělává balík. „Je to legrační a svým způsobem neuvěřitelné. Oni mě tehdy prodávali jako dobře vypadající závodnici. Teď si taky vydělávám v odvětví, kde těžím z toho, jak dobře vypadám," smála se Australanka v rozhovoru pro Daily Telegraph.

Foto: Sport.cz

Bývalá závodnice Renee Gracie si odchod ze světa motoristického sportu pochvaluje.

Článek

Milovnice rychlých kol závodila v soutěžní sérii V8 Supercars, její výkony ale nebyly nijak přesvědčivé, tak se rozhodla kariéru zabalit a vydělávat jinde. Zvolila si k tomu natáčení filmů a videí pro pány, stejně dává své odhalené fotky na placený server.

„Pro svoje šéfy jsem byla stejně jen takovou sexy postavičkou. Tak teď vydělávám díky pornu 300 000 švýcarských franků měsíčně," pochlubila se Renee Gracieová na stránce «OnlyFans». „Bylo to nejlepší rozhodnutí, jaké jsem kdy udělala," dodává hrdě směrem k výdělku převyšujícímu sedm milionů korun měsíčně.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Ride or die. What’s your choice of ride?

Příspěvek sdílený RENÈE GRACIE 🧂 (@renee_gracie),Zář 15, 2020 v 1:38 PDT

Ve změně profese ji podpořil i tatínek. Na Instagramu má nyní více než 700 000 sledujících. „Šéfové závodů, kde jsem jezdila, sice tvrdí, že propagují ženy. Možná to tak vypadá, ale ve skutečnosti je to jinak. Využívají nás jako reklamní médium, protože vědí, že sexy vzhled prodává," zaútočila znovu. Šampionát Supercars se od závodnice v souvislosti s její současnou pracovní pozicí distancoval.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

It’s not a job when your doing what you love 😍 @4playhub

Příspěvek sdílený RENÈE GRACIE 🧂 (@renee_gracie),Říj 18, 2020 v 4:45 PDT

Pravdou je, že řada známých závodnic z různých odvětví sportu našla v podobných projektech zalíbení a to dokonce i na české scéně. Tam neodolala možnostem výdělku na placeném serveru třeba bojovnice Sandra Mašková.

Reklama