Hlavní obsah

Boží mlýny melou, ať už táhnou! Berbrova kauza rozpálila herce z Okresního přeboru do běla

Rozpálil se natolik, že moderátor musel přispěchat, aby mu nabídl vodu k osvěžení. Herec Pavel Nečas ztvárnil v populárním seriálu Okresní přebor sponzora Slavoje Houslice. V diskusním pořadu TIKI-TAKA na O2 TV Sport důrazně popsal, jak se v něm pění krev, když sleduje fotbalový skandál kolem zatčení Romana Berbra. Slova jsou zbytečná, pusťte si přiložené video a vyslechněte celý Nečasův emotivní výstup v originále. Stojí za to!

Pavel Nečas se rozohnil nad kauzou BerbrVideo: O2 TV Sport

 
Článek

Pamatujete? Jako vykutálený podnikatel Luboš Matějka nakonec v roli sponzora Slavoje Houslice musel vzít nohy na ramena a utíkat před zatčením, co mu síly stačí...

Na reálné fotbalové padouchy má ovšem Pavel Nečas zcela jasný vyhraněný názor.

„Jsem šťastný, že boží mlýny melou! ... Ať už táhnou, nechci se na to dívat, je mi z toho zle," odvázal se populární herec v pořadu TIKI-TAKA na O2 TV Sport k tématu působení Romana Berbra.

„Ve mně se pění krev, strašně! Když vidím tyhle praktiky, že estébáci, absolutně nemorální lidi, kteří udávají, jsou perfektně vycvičení komoušema, jakým způsobem likvidovat lidi, jak všechno ovládat... Zatínám nehty. Máme estébáka premiérem a měli jsme estébáka místopředsedou FAČR. Mně je zle, jen když to vidím," rozohnil se Nečas.

„Jak je možné, že byl v takové vysoké funkci a celému svazu je to jedno?" ptá se majitel seriálové firmy Jatka Matějka.

Poslechněte si celou jeho řeč, podal mimořádný výkon...

Reklama

Související témata: