Hlavní obsah

Po Salahovi má koronavirus další Egypťan Alnaní z Arsenalu

Londýn

Egyptský fotbalista Muhammad Alnaní byl v pondělí během reprezentačního srazu pozitivně testován na koronavirus. Osmadvacetiletý záložník Arsenalu následoval do izolace hlavní hvězdu týmu Muhammada Salaha z Liverpoolu, který měl pozitivní test už v pátek.

Foto: Sport.cz

Egyptský reprezentant a hráč Arsenalu Londýn Muhammad Alnaní během kvalifikace mistrovství Afriky proti Togu.

Článek

Alnaní ještě odehrál celý sobotní zápas kvalifikace mistrovství Afriky proti Togu (1:0), testy před dnešní odvetou na hřiště soupeře jej však přinutily odletět z Lomé zpět do Káhiry, kde se podrobí dalšímu testování. Podle prohlášení egyptského svazu nevykazuje žádné příznaky nakažení.

Alnaní, který hraje v Arsenalu v této sezoně stabilně v základní sestavě, bude v izolaci deset dní. Vynechá nedělní zápas anglické ligy v Leedsu a příští čtvrtek duel Evropské ligy na hřišti Molde.

Informace byla zveřejněna krátce poté, co vedení anglické ligy oznámilo, že během reprezentační přestávky přinesly testy na koronavirus 16 pozitivních případů u hráčů Premier League, kteří nebyli plnit povinnosti v národních týmech. Je to nejvyšší číslo z testování během jednoho týdne od červnového

Reklama