Hlavní obsah

Kunlun - Chabarovsk 2:4Obránce Mašín prvním gólem v KHL pečetil výhru Chabarovsku

Praha

Český obránce Dominik Mašín svou první brankou v Kontinentální hokejové lize pečetil vítězství Chabarovsku 4:2 na ledě Kunlunu. Třiadvacetiletý zadák se trefil poprvé v desátém duelu za Amur, na jeho gólu v 57. minutě z prostoru mezi kruhy se asistencí podílel kapitán Tomáš Zohorna. Jednu gólovou přihrávku v zápase měl i jeho mladší bratr Hynek.

Foto: Profimedia.cz

Dominik Mašín svou první brankou v Kontinentální hokejové lize pečetil vítězství Chabarovsku

Článek

Výraznou oporou Chabarovsku v zápase s nejhorším týmem Východní konference byl brankář Marek Langhamer, jenž kryl 41 střel soupeře. Amur se v tabulce stále drží v kontaktu s osmičkou zajišťující postup do play off.

Mezi střelce se dnes zapsal také další český obránce Jakub Krejčík, jenž třetím gólem v ročníku, a navíc asistencí pomohl Jokeritu rozdrtit 6:1 moskevské Dynamo. V dresu hostů vyšel naprázdno nejlepší střelec KHL Dmitrij Jaškin, jenž v minulých dvou zápasech nasázel celkem pět branek.

Naopak po třech duelech bez gólu se prosadil Lukáš Radil a brankou a asistencí přispěl k výhře Spartaku Moskva 5:3 v Soči. Na kontě má nyní 15 branek, o čtyři méně než Jaškin.

Výsledky KHL:
Čerepovec - Viťaz Podolsk 2:1
Kunlun Red Star - Chabarovsk 2:4 (za hosty Mašín 1+0, H. Zohorna a T. Zohorna oba 0+1)
Nižnij Novgorod - Jekatěrinburg 5:1
Dinamo Minsk - Jaroslavl 2:1 v prodl.
HK Soči - Spartak Moskva 3:5 (za hosty Radil 1+1)
Jokerit Helsinky - Dynamo Moskva 6:1 (Krejčík 1+1)
Petrohrad - Barys Nur-Sultan 4:3.

Reklama