Hlavní obsah

Gólman Čech si zkusil roli DJ v rádiu. Nervóznější byl víc než v bráně

Fotbalový brankář Petr Čech na chvíli změnil povolání a vyzkoušel si, jaké je to být moderátorem v rádiu. V pořadu stanice Evropy 2 Vyber si na maximum ve středu vpodvečer od šesti do osmi hodin řídil muziku.

Foto: Pavel Lebeda pro SPORT INVEST Group

Brankář Petr Čech si roli rozhlasového moderátora náležitě užil.

Článek

"Byl jsem na začátku nervózní více než v bráně, protože tam bylo hrozně moc povinností, které musí moderátor zvládat. Ale hodně mě to bavilo, byl jsem v kontaktu s lidmi, kteří volali do studia," uvedl gólman londýnské Chelsea v tiskové zprávě.

Jeho účinkování v rádiu vzbudilo mezi posluchači velký ohlas, Facebook Evropy 2 zaplavilo množství nejrůznějších vzkazů a hudebních přání. "Petře, jseš dobrej DJ. Jde ti to," vzkázal brankáři jeden z posluchačů. Další chtěl po Čechovi, aby pustil hymnu Chelsea, mnoho příznivců také reprezentační jedničce gratulovalo k dnešnímu svátku. Jiní příznivci se zase ptali na nového kouče "Blues" Andrého Villase-Boase.

Brankář Petr Čech (vlevo) si roli rozhlasového moderátora náležitě užil.foto: Pavel Lebeda pro SPORT INVEST Group

Čech má hudbu hodně rád, po sportu je jeho druhým velkým koníčkem. "Mám doma i novu bicí soupravu. Zvyká si hlavně rodina, je pravda, že je to hlučnější než kytara," podotkl reprezentační brankář.

"Mám teď před sebou novou výzvu v rámci projektu S náma na to máš, kdy bych měl být přímo v nahrávacím studiu a nahrát písničku nebo se zúčastnit jako bubeník nějakého festivalu nebo koncertu," nastínil své další mimofotbalové plány Čech.

V Praze je gólman Chelsea jen na pět dní. Absolvuje část své fotbalové školy a v neděli odlétá do Londýna, kde s "Blues" začne přípravu na novou sezónu.

Reklama

Související témata: