Hlavní obsah

Odvážné fotky slovenské hvězdy podráždily fanoušky. Ještě více pak její vzkaz

Někdejší světová čtyřka a bývalá slovenská tenisová jednička Dominika Cibulková (31) to umí rozbalit. Extravagantními výstřelky nešetřila už během kariéry a podobné to je i ve chvíli, kdy si po ukončení kariéry užívá roli maminky. Naposledy dostala fanoušky do varu před pár dny, kdy zveřejnila na sociálních sítích odvážné fotky z dovolené v Dubaji. Přidala k nim i zajímavý vzkaz.

Foto: Sport.cz

Bývalá slovenská tenisová hvězda Dominika Cibulková své fanoušky nešetří.

Článek

Sympatická bývalá elitní tenistka vyrazila na dovolenou s manželem Michalem a půlročním synkem Jakubem na exotickou dovolenou, nejspíš aby se trochu zahřála. Cibulková ani ze sluncem zalité Dubaje, kde si všichni užívají moře a pobytu na pláži, neopomíná zásobovat fanoušky množstvím snímků. V těch si totiž doslova libuje, stejně jako ve světě módy

Na pár snímcích pózuje se synem Jakubem v náručí na pláži, což doplnila popiskem „obrázek štěstí." Ten dokonale vystihuje pohodu, jaké si Cibulková se svými nejbližšími užívá.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Později se ovšem bývalá hvězda rozjela a poškádlila fantazii a smysly nejednoho fanouška. Zapózovala totiž v černých plavkách. Zároveň vše ale doplnila jasným vzkazem, který vrátil příznivce do reality. „Nejsem tu ale proto, abych se vám zalíbila," napsala tenistka.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Už v minulosti Cibulková svými počiny takzvaně čeřila vodu. Tu se předvedla ve spodním prádle a kožichu, nebála se pochlubit ani kojením svého miminka, nekomu zase vadily luxusní doplňky v šatníku hvězdy. Ani tohle ale slovenskou hvězdu nepřimělo ubrat plyn, života si prostě užívá se vším všudy dál.

Reklama