Hlavní obsah

Tévez zůstává v Manchesteru City, rodina přijela za ním

Argentinský fotbalista Carlos Tévez zůstane v Manchesteru City. Sedmadvacetiletý útočník chtěl klub opustit a odejít do brazilského klubu Corinthians, aby mohl být blíže dětem, ale z přestupu sešlo. Trenér Roberto Mancini nyní oznámil, že rodina přijela za Tévezem do Anglie.

Foto: Phil Noble, Reuters

Carlos Tévez zůstává v Manchesteru City.

Článek

"Má tu rodinu, tak může zůstat. Pro klub je to dobrá zpráva. Carlos je jedním z našich nejlepších hráčů," řekl novinářům Mancini.

Bohatý anglický klub se přitom s Tévezovým odchodem už smiřoval a připravil se na něj, když koupil z Atlétika Madrid jeho krajana Sergia Agüera.

Tévez přišel do City před dvěma lety z týmu městského rivala United. V týmu se stal rychle klíčovým hráčem a v minulé sezóně byl díky 20 brankám spolu s Dimitarem Berbatovem z United nejlepším střelcem anglické ligy. Z klubu chtěl odejít už loni v prosinci, po pár dnech si to však rozmyslel.

Zájem o něj projevoval Inter Milán, ale překážkou bylo vysoké odstupné. Tévez, jenž o minulém kole proti Boltonu jen střídal, se musí podle Manciniho ještě dostat do formy. "Není fit, trénoval jen dva týdny," uvedl.

Reklama

Související témata: