Hlavní obsah

Magnitogorsk vyhrál v KHL nad Novgorodem, vítězný gól dal Rolinek

Útočník Magnitogorsku Tomáš Rolinek vstřelil v utkání Kontinentální hokejové ligy proti Nižnému Novgorodu vítězný gól. Kapitán české reprezentace využil v 34. minutě přesilovku, domácí hráči pak přidali ještě dvě branky a nad druhým celkem Tarasovovy divize zvítězili 3:0.

Foto: www.khl.ru

Tomáš Rolinek oslavuje gól za Magnitogorsk

Článek

Do čela soutěže se posunulo moskevské Dynamo po výhře 4:0 na ledě Chanty Mansijsku. Asistenci u třetí branky si připsal český útočník Marek Kvapil.

Dva body v tabulce produktivity přibyly po utkání Čechova s Čerepovcem Josefu Strakovi, jenž vstřelil jeden gól hostujícího mužstva a na další přihrál. V samostatných nájezdech ale neuspěl a Čerepovec domácím podlehl 3:4.

Petrohrad opět nastoupil v brance s Iljou Ježovem, neboť Jakub Štěpánek se stále zotavuje z otřesu mozku. Svěřenci trenéra Miloše Říhy sice v utkání s CSKA Moskva inkasovali jako první, nakonec ale soupeře porazili 4:2.

Kontinentální hokejová liga:
Novokuzněck - Ufa 1:0, Novosibirsk - Spartak Moskva 3:4, Chanty Mansijsk - Dynamo Moskva 0:4 (Kvapil 0+1), Magnitogorsk - Nižnij Novgorod 3:0 (Rolinek 1+0), Kazaň - Čeljabinsk 1:2, Nižněkamsk - Jekatěrinburg 0:1, Petrohrad - CSKA Moskva 4:2, Viťaz Čechov - Čerepovec 4:3 po sam. nájezdech (za hosty Straka 1+1), Dinamo Minsk - Barys Astana 5:2 (Irgl 1+0, Krajíček 0+1 - Novotný 1+0), Dinamo Riga - Lev Poprad 4:2 (za hosty Chabada 1+0, Nedorost 0+1).

Reklama

Související témata: