Hlavní obsah

Talentovaný Hazard chce odejít z Lille, zláká ho Premier League?

LILLE

Talentovaný belgický záložník Eden Hazard chce na konci sezóny opustit tým francouzského mistra z Lille a zamířit do většího týmu. Dvacetiletý fotbalista, který svými výkony přitahuje zájem evropských velkoklubů, to řekl francouzskému deníku L'Équipe.

Foto: Reuters

Eden Hazard (vlevo) v dresu Lille.

Článek

"Cítím, že už jsem dozrál do takové úrovně, abych zkusil přejít do nějakého předního klubu. Pro probíhající sezónu jsem v Lille ještě zůstal, protože jsem tu měl rozdělanou práci a musel jsem dokázat, že na to mám. Teď jsem ale připravený odejít," prohlásil Hazard, o jehož příchod v létě usilovaly všechny přední kluby anglické Premier League.

O Hazarda stojí i bohatý Paris St. Germain, kam by mohl zamířit i slavný Angličan David Beckham. "Paříž teď není na pořadu dne, chci odejít z Francie do jiné země," řekl hráč, za kterého je pařížský tým údajně připravený zaplatit 50 miliónů eur (1,2 miliardy korun).

Dvacetiletý belgický reprezentant ve dvanácti utkáních nové ligové sezóny vstřelil čtyři branky a stejný počet připravil finální přihrávkou. V minulém ročníku ho ostatní hráči zvolili nejlepším fotbalistou soutěže.

Reklama

Související témata: