Hlavní obsah

VIDEO: V Gólparádě je uličník Suárez i elegantní patička

PRAHA

Bez dlouhých komentářů pojďme k další Gólparádě. I tento týden je tu porce nádherných fotbalových tref. A můžete zase hlasovat. Na výběr je hned devět přesných zásahů.

Foto: Darren Staples, Reuters

Luis Suárez z Liverpoolu (vpravo) překonává v Carling Cupu gólmana Stoke City.

Článek

1

Začínáme v zámoří. Kostaričan Alvaro Saborio z Realu Salt Lake dával elegantně patou na 2:0 proti Seattlu v MLS. Jeho tým nakonec vyhrál 3:0.

2

Brazíie nezklame snad nikdy. Tedy tamní liga. Ale výstavní gól v ní v tomto případě obstaral Argentinec Ezequiel Miralles. Dával na konečných 4:2 pro Gremio v souboji s Flamengem.

3

Mimořádně zdařilý signál po rohovém kopu! Kdoví, jestli to přesně takhle opravdu chtěli. Ale jisté je, že Christopher Drazan se trefil skvěle a dal vyrovnávací gól Rapidu v rakouském poháru s Riedem. Radost z parády mu mohlo kazit to, že jeho tým po prodloužení prohrál 1:2.

4

Znovu pohár, tentokrát v Rumunsku. Liviu Antal strhl vítězství (2:1) na stranu Otelulu Galati. Proti celku Targu Mures nejprve trefil tyč z penalty, zabijáckými nůžkami už byl přesnější.

5

Na to se také hezky dívá: Bernardo z Vasco da Gama proti Auroře oblafl obránce a trefil se nádherně. V utkání pohárové soutěže Copa Sudamericana odstartoval nebývalou kanonádu, jeho tým zvítězil 8:3.

6

Barcelonský Dani Alves takhle dával na konečných 5:0 proti Mallorce. I ona, včetně brankáře Aouateho, se přesvědčila, jak to je proti Messimu a spol. těžké.

7

Z anglického Carling Cupu: Ekvádorec Luis Antonio Valencia z Manchesteru United se jako poslední zapsal mezi střelce v utkání s týmem Aldershot Town, favorit vyhrál v pohodě 3:0.

8

Dojde i na výlet do švýcarské ligy. Zambijský útočník Emmanuel Mayuka uzavřel na 4:1 pro svůj Young Boys Bern v utkání s Lausanne. Svoji první trefu v bernském působišti zaznamenal v tomhle utkání Čech Lecjaks, ale Afričanův gól byl jednoznačně hezčí.

9

Uličnický kousek na závěr: Uruguayec Luis Suárez z Liverpoolu se drze vypořádal s obranou Stoke City a mířil přesně. Vyrovnal tak na 1:1 a druhým gólem pak dovršil obrat v dalším utkání Carling Cupu.

Reklama

Související témata: