Hlavní obsah

VIDEO: Barcelona v Edenu. Natěšené davy, překupníci, proklatě drahé klobásy

zp, hok, vapSport.cz

Svátek! Natěšené davy. Spousta celebrit. Dorazili lidé, kteří by třeba normálně na fotbal nepřišli ani náhodou. Ale Messi a spol., věhlasná Barcelona, je přitáhli do pražského Edenu, kde klubového obra uvítala v pokračování Ligy mistrů Plzeň.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Zbožňovaný Lionel Messi přilákal do Edenu i diváky, které fotbal za normálních okolností netáhne.

Článek

I překupníci s lístky (řádově pochopitelně za tisíce) byli k vidění před ochozy. Vždyť takové vzácné zboží jako Barcelona tu dlouho nebylo. A vlastně nejen s lístky se obchodovalo, tentokrát hodně viditelná ruka trhu řádila: párkaři před stadiónem na to šli zostra - klobása za 75, pivo jen o deset korun lacinější.

Ale táhl hlavně fotbal. Třeba i bývalého cyklistu a dnes senátora Jozefa Regece. Dorazil i momentálně nejlepší Čech závodící na silničním kole Roman Kreuziger s tátou. A skryti v zástupech určitě i mnozí další. Hlavně fotbalisté - bývalí i současní.

Také barcelonští fandové přicestovali. Těch ze samotného Španělska nebylo tolik, ale dorazil třeba fanklub od sousedů. „Barca Polska,“ stálo zřetelně na jednom z mála transparentů od příznivců, jimž učarovala kouzla Messiho spol.

Reklama

Související témata: