Hlavní obsah

VIDEO: Bitka brankářů, přetahovaná s rozhodčími. Čechov opět v KHL neudržel nervy

Jejich záliba v boxerských vložkách při hokeji v Kontinentální lize nebere konce. Bohužel. Hokejisté Viťjazu Čechov v sobotu prohráli s Traktorem Čeljabinsk 1:5 a závěr utkání se nesl v duchu: najdi si svůj boxovací pytel. Statečnost museli prokázat i rozhodčí, kteří schytali nejednu ránu. Nakonec došlo i na bitku brankářů.

Foto: www.khl.ru

Hokejisté Čechova nechodí pro ránu daleko

Článek

Hosté po dvou třetinách hráli s Čeljabinskem nerozhodně 1:1, ale ve třetí části dostali čtyři góly, což bylo na jejich nervové ústrojí moc. Vše odstartoval zákeřným knokautem Jeremy Jablonski, tím se strhla lavina postupných šarvátek a bojůvek, kde museli rozhodčí držet na uzdě Christophera Brennana, který měl tak velkou chuť se bít, že se dostal do křížku i se sudími.

Nakonec Brennan a Jablonski vyfasovali tresty do konce zápasu. Oba opět potvrdili, že suverénně vládnou trestným minutám celé soutěže. Ale tentokrát neodjížděli z ledu zbití jen soupeři Čechova.

Den po zápase se sešla komise KHL a požádala radu ředitelů KHL, aby se zaobírala také trenérem Čechova Andrejem Nazarovem pro opakované nesportovní chování mužstva.

Sám Nazarov měl problém už před časem, když nezvládl konec utkání s Dinamem Minsk. Jeho frustrace z gólu na 2:3 v poslední minutě vyústila v napadení běloruských fanoušků, kteří stáli za plexisklem. Vzal hokejku a pustil se do nich.

„Vedli jsme 2:1, ale na konci utkání jsme to neudrželi. Naši kanadští hráči se rozhodli jako v NHL nechat soupeřovi pozvánku na další zápas, ale někteří fanoušci, kteří byli u naší střídačky, provokovali naše mladé hráče a nepochopili, co se děje na ledě. Na střídačku přiletěly zapalovače, mince a další věci. Jeden z hráčů byl zasažen vlajkou. V této situaci jsem jako hlavní trenér zasáhl a chtěl dostat situaci pod kontrolu,“ vysvětlil po porážce 2:3 kouč Čechova.

Reklama