Hlavní obsah

Obránce Dostál prodloužil smlouvu s Bohemians do roku 2023

Fotbalista Martin Dostál prodloužil smlouvu s Bohemians 1905. Jednatřicetiletý pravý obránce se vršovickému klubu upsal do 30. června 2023, původní kontrakt by mu vypršel po této sezoně.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Martin Dostál z Bohemians během utkání se Slavií.

Článek

Dostál do Bohemians přišel v létě 2016 ze Slavie, kde odstartoval kariéru. V první lize ještě hostoval v Ostravě, celkem má na kontě 190 zápasů, šest gólů a osm asistencí. V aktuálním ročníku nejvyšší soutěže pražský rodák nastoupil osmkrát a dal jednu branku.

"Je to pro mě důkaz toho, že s mými výkony panuje spokojenost a jsem rád, že jsem si vysloužil důvěru na další období v Bohemce. Zcela upřímně můžu říct, že mám Bohemku už hluboko v srdci a jsem rád, že můžu být její součástí i nadále," řekl Dostál pro webové stránky Bohemians.

"Chtěl bych poděkovat mému agentovi Jiřímu Müllerovi i vedení Bohemians nejen za jejich profesionalitu, ale také za lidský a osobní přístup. A samozřejmě nesmím zapomenout na naše skvělé fanoušky, kteří nás podporují obrovským způsobem i v této nelehké době a teším se, až se všichni zase sejdeme v Ďolíčku," dodal.

"Pokud je Martin zdráv, je to hráč do základní jedenáctky. Ve svém věku patří k nejzkušenějším hráčům Bohemky a i v kabině přebírá vůdcovskou roli. Přesně takové typy Bohemka potřebuje a jsme rádi, že u nás bude nadále působit," uvedl sportovní ředitel "Klokanů" Miroslav Držmíšek.

Reklama