Hlavní obsah

Záhadné foto! Zlatan šokuje fanoušky, něco tady nehraje

Nová vizáž je na světě. Fanoušci jsou překvapeni, ale je to skutečná aktuální podoba Zlatana Ibrahimovice, nebo jen hrátky s technikou? Je zřejmé, hraničí to s jistotou, že jde o to druhé. Ale proč to všechno? Proč mlčící hvězdný fotbalový kanonýr umístil na sítě fotografii sebe samotného s pleší? Banalita, řeknou si mnozí. Ale pro některé weby a fanoušky se stala středem pozornosti. Mnozí ruch kolem toho dokonce nazvali masakrem na sociálních sítích, Skoro to zastínilo i debaty před dnešním pohárovým derby AC s Interem.

Foto: @ instagram zlatan ibrahimovic

Zlatanova nová podoba. Alespoň tedy na instagramu

Článek
Fotogalerie

Ibrahimovicovi se stejně jako celému AC vůbec nevyvedl poslední ligový zápas s Bergamem (0:3). Pro fanoušky si po víkendu na instagramu hvězda připravila novinku a zjevným vtípkem před další velkou bitvou rozpoutala nečekanou vlnu diskusí mezi fandy.

Co se to přihodilo jejich oblíbenci, u kterého byli zvyklí na delší vlasy? Proč má pleš? Je to vůbec on? Hvězda mlčí. Něco tu nehraje. Zajedno jsou diskutující v tom, že jde o fotomontáž.

Zaskočené jsou vedle fandů i mnohé weby čekající na pikantnosti před úterním derby. Ale jsou i takové, které pro Ibrahimovicovo ´zplešatění´ mají vysvětlení.

Za vše může drobný nedostatek ve virtuálním fotbalovém světě, přesněji chyba ve hře FIFA 21, do níž je samozřejmě už zakomponován čerstvý příchod Maria Mandžukiče do AC Milán.

Nová hvězda v týmu ale po příchodu z Kataru zůstává jaksi nedodělaná - plešatá, a tak všímavý Ibra možná chtěl držet solidaritu. Možná ještě blíže pravdě je web milannews. Švéd si ze zpackané podoby bývalého útočníka Juventusu v populární hře prostě chtěl udělal legraci.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama

Související témata: