Hlavní obsah

Spartička jede a Hložek je na obzoru, Prymula vrhl stín na Slavii

Praha

Že by sešívaní o takřka jistý titul ještě přece jen museli zabojovat? Nikdo by neměl větší radost než Fanda, který o sobě říká, že je nejupřímnější z příznivců, samozřejmě s rudým srdíčkem. „V dubnu možná přímý souboj o titul, to by byla paráda, co?“ maluje si náruživý fanoušek, který s vervou glosuje každé kolo fotbalové ligy. Nový díl si poslechněte v přiloženém videu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Dávid Hancko ze Sparty Praha oslavuje gól z penalty během utkání ve Zlíně.

Článek

Nevynechá jedinou příležitost, aby si do rivala nerýpl.

„Spartička jede, zatímco celý národ nasrala takzvaná Slaviagate. Není se co divit, že jsme v covidu nejhorší na světě, když největší frajer přes lockdowny Prymula fandí sešívkám... Pak se čínskému viru nemá u nás dařit," poukazuje Fanda na papalášskou aféru, za niž se vedení Slavie omluvilo.

Sparta i do třetice pod vedením Pavla Vrby zvítězila. „Před Zlínem jsem měl bobky, tam se nám nikdy nevyhrává snadno. Navíc sestava byla poslepovaná jak antická mozaika. Důležité je, že tentokrát bylo od první minuty patrné, kdo je na hřišti pánem. A je jen otázka času, kdy to tam spadne. Rudej válec!" libuje si.

Foto: Ondřej Hájek, ČTK

Brankář Teplic Jan Čtvrtečka v utkání se Slavií.

„Mám nějaké zvěsti, že Adam Hložek snad už brzy bude schopen aspoň na pár minut střídat. Takže samá pozitiva a sociální jistoty," kvituje Fanda.

Tím spíše, když Slavia remizovala v Teplicích, takže její náskok se zmenšil na osm bodů.

„Z Letné děkujeme a posíláme pěknou písničku... Připomínáme, že vzadu to vychytal Honza Čtvrtečka a gól připravil Honza Fortelný, kteří jsou oba naši," šklebí se Fanda.

Více už v přiloženém videu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama

Související témata: