Hlavní obsah

Bohemians 1905 - Jablonec 0:0Gól Bohemians neplatil, bitva ve Vršovicích nenašla vítěze

Aktualizováno

Fotbalisté Bohemians remizovali v pátečním utkání 25. kola první ligy doma s Jabloncem 0:0. Bojovný zápas s minimem šancí nenašel ve Vršovicích vítěze. Pražané bodovali už pět kol po sobě, Severočeši po třech vítězstvích v řadě brali jen bod, v aktuální tabulce jim patří třetí místo.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Rozhodčí Ondřej Pechanec sleduje VAR během utkání 25. kola Fortuna ligy, Bohemians 1905 - FK Jablonec.

Článek
Fotogalerie

Jablonec odstartoval duel ve Vršovicích v poklidném tempu, jako by propadl dojmu, že se mu nemůže v bitvě s Klokany nic stát. Potrestat mohl Severočechy Puškáč, který zblízka dopravil do sítě krásnou přihrávku Necida. Jenže radost Bohemians ukončil VAR, který poradil sudímu Pechancovi tím, že odhalil faul skórujícího hráče. Ten postrčil bránícího Haitla, a tudíž branka platit nemohla.

Jablonec toho směrem dopředu moc nepředvedl. Tykadla Schranz s Doležalem byla dobře pokrytá, když se už Severočeši pokusili o zakončení z dálky, nebylo nebezpečné. Pražané hrozili ze standardek, ale ani oni nebyli úspěšní. Gólová oslava se tak v Ďolíčku do přestávky nekonala.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté Bohemians oslavují gól během utkání Fortuna ligy. Branka nakonec neplatila.

I ve druhém poločase musel mít radost z dění na hřišti nejspíše jen fanklub defenzivního fotbalu. Za celých devadesát minut byly k vidění jen tři střely mezi tyče (Bohemians tam namířili dvakrát, hosté jednou), naopak hlavní arbitr Pechanec odpískal třicet faulů, což ve výsledku přineslo každému z týmů bod do tabulky.

Fotbalová liga, 25. kolo
Bohemians - Jablonec 0:0
Rozhodčí: Pechanec - Hájek, Mikeska - Denev (video). ŽK: Hronek, Puškáč - Haitl, R. Hrubý, Krob. Bez diváků.
Bohemians: Le Giang - Dostál, Köstl, Bederka, Vondra (89. Schumacher) - Hronek, Jindřišek, Květ, Vaníček (65. Bartek) - Necid (89. Keita), Puškáč (73. Osmančík). Trenér: Klusáček.
Jablonec: Hanuš - Haitl, Kubista, Zelený, Krob - Pilař, Považanec, Kratochvíl (90. R. Hrubý), Jovovič (72. Pleštil) - Doležal, Schranz (78. Hübschman). Trenér: Rada.

Reklama

Související témata: