Hlavní obsah

Grandslamová sexbomba! Žhavé snímky úspěšné tenistky rozvášnily fanoušky

Minsk/Praha

Grandslamová vítězka rozvášnila tenisové fanoušky. Do varu dostala Běloruska Aryna Sabalenková svými pořádně žhavými fotkami na sociálních sítích, když odhalila, jak relaxuje v lázních po turnaji v Miami, kde se dostala do čtvrtfinále. „Sexbomba, velkolepá, nádherná," mohla si následně číst v pochvalných reakcích fanoušků.

Foto: Instagram sabalenka_aryna

Běloruská tenistka Aryna Sabalenková se na svém instagramovém profilu nebojí ukázat krásu svého těla.

Článek

Fotky v bikinách, které víc odhalují, než skrývají, fanoušky tenisové hvězdy pořádně rozdráždily. Sedmá hráčka světového žebříčku je pořídila po návratu domů z turnaje v Miami. Za postup mezi nejlepších osm hráček se odměnila odpočinkem v lázních.

Jakmile se žhavé snímky objevily, zaplavila sociální sítě tenistky lavina komplimentů, které hodnotily Sabalenkovou jako okouzlující krásku.„Velkolepé foto, nádherné," napsal jeden z příznivců v příspěvku. Další snímek glosoval stroze, leč trefně „Sexbomba," uvedl na adresu běloruské tenistky.

Ta spolu s Elise Mertensovou vyhrála čtyřhru na prvním grandslamovém turnaji sezony - Australian Open. Ve finále v Melbourne slavila trumf po vítězství nad českým párem Krejčíková, Siniaková.

Reklama