Hlavní obsah

Esportová organizace Sinners ohlásila zahraniční posily do sekce LoL

Česká esportová organizace Sinners hlásí změny ve svém týmu pro League of Legends. Hříšníci ve středu oznámili, že se loučí s dvojící Damian „Wysek“ Adamczyk a Václav „Vasked“ Benda. Hned ve čtvrtek už ale bylo jasno o tom, kdo je na soupisce nahradí. Do Sinners přichází nizozemský plejer Dennis „Lian“ Hong a Polák Maciej „Blue45ty“ Zaremba.

Foto: @sinnersesports, Facebook

Česká esportová organizace Sinners vítá nové posily do sekce League of Legends, za hříšníky budou hrát Nizozemec Dennis "Lian" Hong a Maciej "Blue45ty" Zaremba z Polska.

Článek

Polák Adamczyk v Sinners nastupoval na pozici junglera, český hráč Benda pak hrál support. Jejich působení pod českou organizací je ale u konce.

Nahradí je nizozemsko-polská dvojice Hong a Zaremba. Hong v minulosti působil v nizozemských ligách, kde nastupoval za celek Dynasty. Dvakrát dosáhl na třetí místo v tamní soutěži.

Zaremba má za sebou angažmá u celkem jedenácti evropských týmů. V loňském roce se představil například v turnajích NLC 2021 Spring nebo na polském Trinity Force Puchar Polski 2020.

Reklama

Související témata: