Hlavní obsah

Neuvěřitelné! Ronaldo přišel o rekord

Turín/Praha

Ve středečním zápase 36. kola italské ligy proti Sassuolu vstřelil Cristiano Ronaldo svůj stý gól za Juventus. Je prvním hráčem v historii, který vstřelil 100 gólů za tři kluby ze tří rozdílných zemí. Je také držitelem klubového rekordu v rychlosti jejich vstřelení. Teď se ukázalo, že v zápase proti AC Milán, ve kterém Juventus 9. května vyhořel 0:3, však o jeden z dalších rekordů přišel.

Foto: Massimo Pinca, Reuters

Zklamaná hvězda Juventusu - Cristiano Ronaldo.

Článek

Ronaldo je poslední dobou frustrovaný, vždyť po drtivé prohře s AC Milán byl značně zklamaný a nic na tom zřejmě nezměnila ani výhra nad Sassuolem, ve které vstřelil za Juventus svůj gól s číslem sto. Ke spokojenosti mu zřejmě nepřidal ani fakt, že se ukázalo, že ho Fikaya Tomori z AC Milán připravil o jeden z jeho rekordů.

Obránce Fikaya Tomori, který přišel do AC Milán na hostování z Chelsea, se prosadil proti Juventusu parádní hlavičkou a zvyšoval již na 3:0. To by nebylo samo o sobě tak neobvyklé, ale balon trefil v neskutečné výšce 262 centimetrů!

Překonal tak rekord Cristiana Ronalda, který v minulé sezoně proti Sampdorii balon zasáhl ve výšce 256 centimetrů. Třiadvacetiletý Tomori po přihrávce od Calhanoglua namířil balon přesně do branky.

Tomori se stal prvním Angličanem od dob Davida Beckhama, který skóroval za Rossoneri.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články