Hlavní obsah

Dvacetiletý rekordman Dortmundu si užívá cestování jako král! Luxusní soukromý tryskáč a teplákovka za desetitisíce

Dortmund/Praha

Norský fotbalový talent ve službách Borussie Dortmund Erling Haaland si zasloužené volno po konci sezony umí náležitě užít. V sobotním utkání bundesligy proti Leverkusenu se dvěma góly podílel na výhře 3:1 a poté se odměnil luxusní cestou na Velkou cenu Monaka formule 1.

Foto: Phil Noble, Reuters

Erling Braut Haaland z Borussie Dortmund je na přestupním trhu žhavým zbožím.

Článek

Dvacetiletý talent světového fotbalu zakončil sezonu dvěma přesnými zásahy v posledním zápase německé bundesligy proti Leverkusenu a zapsal se do historie. Stal se prvním hráčem do 21 let, který vstřelil víc jak 40 gólů v sezoně za tým patřící mezi pět nejlepších evropských klubů od sezony 1996/97, ve které zářil Ronaldo.

Takový úspěch bylo třeba pořádně oslavit a Erling Haaland to rozhodně nepodcenil. Luxusním soukromým tryskáčem vyrazil na Velkou cenu Monaka formule 1. Cestu si užíval v pohodlné teplákové soupravě značky Dolce&Gabana v přepočtu za téměř 36 tisíc korun!

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Erling Braut Haaland (@erling.haaland)

Kolem hvězdného útočníka krouží řada špičkových klubů, které by ho rády ulovily do svých řad. Dortmund se jej ale nehodlá snadno vzdát. Spekulacemi kolem svého odchodu se dvacetiletý Nor neznepokojuje a užívá si zaslouženého odpočinku.

Reklama

Související témata: