Hlavní obsah

Začíná fotbalové mistrovství Evropy - kde sledovat zápasy českého týmu?

Mistrovství Evropy ve fotbale tradičně láká statisíce fanoušků na stadiony i do ulic pořadatelských měst, letos však bude všechno jiné. Do ochozů se dostane jen část fanoušků, zbytek musí fandit na dálku. Zápasy se dají sledovat různými způsoby, včetně online komentářů na Sport.cz.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Český trenér Jaroslav Šilhavý a záložník Tomáš Souček během přípravného utkání s Albánií.

Článek

Všech jednapadesát zápasů samozřejmě nabídne Česká televize, a to na programech ČT Sport a ČT2. Záznamy a sestřihy všech zápasů pak stanice nabídne i v rámci Hbbtv a na svém webu.

Kvůli pandemické situaci však stanice nebude mít tradiční studio přímo v Británii, kde Češi hrají všechny skupinové zápasy, ale v Praze. Tam bude diváky samozřejmě provázet legendární Pavel Čapek. Vstupy z Anglie bude zprostředkovávat mobilní televizní studio.

Zápasy českého týmu v TV

Datum a časZápasTV
14. června, 15:00Skotsko - ČeskoČT Sport
18. června, 18:00Chorvatsko - ČeskoČT Sport
22. června, 21:00Česko - AnglieČT Sport

Díky webovém vysílání ČT Sport mohou diváci sledovat EURO opravdu kdekoli, při větším zájmu fanoušků však dochází k častým výpadkům. Smůlu mají fanoušci v zahraničí, tam může být odpovědí použití VPN služby, která poskytuje českou IP adresu.

Všechny zápasy můžete samozřejmě sledovat ONLINE zde na SPORT.CZ, kde kromě zápasového servisu najdete také pravidelné novinky a aktuality nejen z dějiště mistrovství.

Sestřihy všech zápasů s anglickým komentářem nabízí také oficiální internetová stránka UEFA. Zápasy českého týmu vysílají také rádiové stanice Radiožurnál a Radiožurnál Sport, ty jdou naladit i na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2.

EURO 2021

Mistrovství Evropy ve fotbale, jež se původně mělo hrát již před rokem, začíná 11. června a končí 11. července. EURO hostí jedenáct zemí, Česká fotbalová reprezentace postoupila ze skupiny z třetího místa a v osmifinále přehrála Nizozemsko. Finále šampionátu se hraje v legendárním Wembley.

Živé přenosy z šampionátu nabízí na svých internetových stránkách také sázkové kanceláře.

Reklama

Související témata: