Hlavní obsah

Ostře sledovaný duel ovládli Sinners, pak si do Entropiqu ještě rýpli

Praha

Lepší organizace na české scéně nenajdete. Oba celky sbírají ve hře Counter-Strike: Global Offensive vynikající výsledky v Evropě. Česká sestava Sinners a nedávná akvizice organizace Entropiq v podobě ruského týmu na sebe konečně narazily. Ke vzájemnému měření sil nakonec došlo v rámci dolní části pavouka turnaje Republeague Season 1. Z vítězství 2:1 na mapy se nakonec radovali Hříšníci. Hvězda českého týmu Sebastian "beastik" Daňo si po velkém triumfu na adresu soupeřů neodpustil ještě uštěpačnou poznámku.

Foto: @sinnersesports, Facebook

Sebastian „beastik“ Daňo z organizace SINNERS. Archivní foto

Článek

Sinners svou cestu do semifinále spodní části pavouka odstartovali na Vertigu, které ovládli poměrem 16:12. Na následujícím Overpassu ale sestava v čele s Vladislavem „Krad" Kravčenkem dorovnala po skóre 16:7.

Rozhodovalo se na mapě Mirage. A bylo to velké drama. Sinners triumf nad 15. celkem světa a nedávnými vítězi turnaje Funspark ULTI nakonec oslavili po výhře 16:14.

Nejlepším střelcem vítězů byl tradičně Tomáš „oskar" Šťastný, který zaznamenal kladný poměr k/d +10.

Z prvního měření sil tedy lépe vyšli Hříšníci. Ti svou výhru darovali všem svým fanouškům.

Drobné rýpnutí si neodpustil Daňo. „Málo peněž asi hoši. Snad jim nepřestanou platit," narážel střelec Sinners na to, z jakého důvodu hvězdní Rusové pod českou organizací hrají.

Rivalita je velká, o náboj případných budoucích vzájemných duelů tak je zřejmě postaráno. Nicméně Entropiq je z turnaje venku. Sinners čeká semifinále spodního pavouka Republeague v pátek od 14:00. Soupeřem jim bude ruský celek forZe.

Republeague Season 1
Čtvrtfinále (Systém GSL - lower bracket)
Sinners - Entropiq 2:1 (16:12, 7:16, 16:14)

Reklama