Hlavní obsah

Krásné gesto pro rodinu zesnulého hokejisty Trončinského. Bývalý klub se ji rozhodl finančně podpořit

V jeho dresu odehrál jedinou sezonu, ve které nasázel dvanáct gólů a na třicet jich přihrál. Do historie anglického hokejového klubu Sheffield Steelers se však zapsal nesmazatelným písmem a všechny jeho náhlá smrt velmi zasáhla. Nyní se britský klub rozhodl finančně podpořit dcerku zesnulého hokejisty Marka Trončinského.

Foto: ČTK

Hokejový obránce Marek Trončinský

Článek

Zpráva o úmrtí dvaatřicetiletého obránce zasáhla český hokej jako blesk z čistého nebe. Lítost nad ztrátou reprezentačního beka vyjádřila řada jeho bývalých kolegů i týmů, ve kterých za svou kariéru působil.

Jednu z posledních sezon Trončinský strávil v anglickém Sheffieldu, který se teď rozhodl finančně podpořit šestiletou dcerku zesnulého. Vybírá peníze skrze nákup lístků do tomboly, ve které mohou fanoušci získat například plaketu s dresem či medailí z Challenge Cupu. Tombola probíhá do páteční půlnoci a přispět můžete i vy.

Los vyjde v přepočtu na 150 korun a veškerý výtěžek poputuje rodině Marka Trončinského. V současné chvíli je na kontě částka převyšující 200 tisíc. Náklady spojené s dobročinnou tombolou hradí klub.

Reklama

Související témata: