Hlavní obsah

České krásky vyrazí do Tokia v nových bikinách. Jak jim sluší?

Praha

Plážové volejbalistky Markéta Nausch Sluková a Barbora Hermannová ladí formu na sportovní svátek pod pěti kruhy. Na cestu do japonského Tokia, kde budou bojovat s nejlepšími páry o medaile, si české jedničky rády přibalí i nový outfit v podobě nových bikin. „Těšíme se, až v nich v Tokiu uděláme díru do světa," směje se Markéta Nausch Sluková, kterou v páru s Hermannovou čeká vystoupení na druhé olympiádě.

Foto: VMLY&R | adidas

Beachvolejbalové jedničky Markéta Nausch Sluková a Barbora Hermannová se v Tokiu představí v novém outfitu.

Článek
Fotogalerie

Design nových bikin se českému týmu zamlouvá, obě hráčky jej kvitují. „Plavky jsou parádní. Líbí se mi jak zářivějším odstínem červené, tak moderním střihem. I materiál je velmi příjemný," pochvaluje si Barbora Hermannová stejně jako její parťačka.

Cesta do Tokia nebyla pro české beachvolejbalistky vůbec jednoduchá. Přerušovaná příprava a nejistota ohledně termínů turnajů zkomplikovaly celý rok. Nakonec se ale Češkám podařilo na hry kvalifikovat. Společně startovaly na posledních olympijských hrách v roce 2016 v Riu.

Foto: VMLY&R | adidas

Plážové volejbalistky Markéta Nausch Sluková a Barbora Hermannová se v Tokiu představí v nových bikinách.

O dva roky později se však staly historicky prvním českým beachvolejbalovým párem, který obsadil post světových jedniček (v srpnu 2018). V daném roce jim také Evropská volejbalová federace udělila prestižní ocenění Queen of the Beach.

Reklama