Hlavní obsah

Otřes na FIFA scéně. Entropiq ukončil spolupráci s trojicí hráčů

Praha

Česká esportová organizace Entropiq obměňuje soupisku své sekce v herním titulu FIFA. Pražský tým ukončil spolupráci hned s trojicí hráčů. Černo-zelený dres nebude v nadcházející sezoně oblékat Štěpán „RIIJK“ Sobocki, Patrik „Huhnak“ Hornák ani Owen „Venny“ Venn. Entropiq o tom v úterý informoval prostřednictvím sociálních sítí.

Foto: @Entropiqteam, Facebook

U esportové organizace Entropiq končí trojice FIFA hráčů Patrik „Huhnak“ Hornák (vlevo), Štěpán „RIIJK“ Sobocki (uprostřed) a Owen „Venny“ Venn.

Článek

Na soupisce FIFA sekce tak Entropiqu zůstal pouze britský plejer Akima Michael „Fully" Byron. Ten se ale účastní soutěží na Ostrovech a větších mezinárodních turnajů.

Kdo bude Entropiq v příští sezoně reprezentovat na české FIFA scéně tak zatím není jisté. Spekuluje se o příchodu Matěje "M4TKO" Dunky z týmu Bohemians esports, který se letos blýskl čtvrtým místem v soutěži FIFA eLeague a na tuzemské scéně patří dlouhodobě ke špičce.

„Každá cesta jednou dojde do svého cíle a ta naše společná s "RIIJK", Huhnak a Venny je dnešním dnem u konce. Jsme velmi rádi, že právě oni byli součástí našeho světa, ale po vzájemné dohodě nebudeme v další spolupráci pokračovat. Klukům přejeme jen to nejlepší v soukromém i herním životě," stojí v prohlášení esportové organizace.

Reklama

Související témata: