Hlavní obsah

Soupeřka Ledecké plánuje utéct k jinému sportu? Podívejte se, jak válí

New York

Nejen Ester Ledecká je sportovní obojživelnicí, i když její lyžařská kolegyně, americká dvojnásobná olympijská vítězka Mikaela Shiffrinová, bere další sporty jen jako součást tréninku. Na sociálních sítích se pochlubila, jak válí tenis a rozhodně by se neztratila ani na fotbalovém hřišti.

Foto: Sport-invest

Americká sjezdařka Mikaela Shiffrinová

Článek

Šestinásobná mistryně světa Mikaela Shiffrinová září po boku nové lásky, norského lyžaře Aleksandera Aamodta Kildeho, se kterým si dala přímo fotbalový trénink. Nutno podotknout, že hlavičky i přihrávky mezi kužely jí šly velmi dobře. Na hřišti by se tedy neztratila.

Fanoušci byli z jejího počínání u vytržení a v komentářích nešetřili chválou. „Je vůbec něco, co neděláš na výbornou? Užívej si a hodně štěstí v nové sezoně," přál jí jeden z fandů. Shiffrinová však neskončila jen u fotbalu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Mikaela Shiffrin ⛷💨 (@mikaelashiffrin)

V dalším příspěvku se představila s raketou v ruce a ve zpomalených záběrech předvedla několik povedených úderů. Video sdílel i oficiální profil amerického lyžařského a snowboardového týmu. „Taky máme svou tenistku, máš pro ni nějaké tipy, Coco Gauffová?" napsali s odkazem na úspěšnou mladou tenistku.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Mikaela Shiffrin ⛷💨 (@mikaelashiffrin)

Ta za krátko přispěchala s reakcí. „Forma vypadá dobře! Práce nohou je perfektní a technika je vynikající. Hodnotím 10/10," napsala americká tenisová naděje. Loňská sezona pro Shiffrinovou nedopadla úplně podle představ, v celkovém pořadí SP skončila čtvrtá, v té nadcházející opět bude usilovat o stupeň nejvyšší.

Reklama