Hlavní obsah

Útočník Jarůšek bude pokračovat v Litvínově, podepsal dvouletou smlouvu

Litvínov

Hokejový útočník Richard Jarůšek bude pokračovat v Litvínově, kde odehrál uplynulé dvě sezony. Devětadvacetiletý odchovanec Komety Brno a bývalý hráč Znojma, Mladé Boleslavi, Hradce Králové či Sparty se s vedením Vervy dohodl na nové dvouleté smlouvě.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Hokejisté Litvínova Richard Jarůšek a Aaron Irving se radují z gólu proti Spartě.

Článek

"S Richardem jsme intenzivně jednali přes čtyři měsíce. Jsme rádi, že jsme se dohodli na nové dvouleté smlouvě, a věříme, že nám v nové sezoně pomůže k týmovému úspěchu," uvedl v tiskové zprávě generální ředitel klubu Pavel Hynek.

Jarůšek si v uplynulé sezoně připsal v 55 zápasech včetně play off 33 bodů za 19 branek a 14 asistencí. Účastník mistrovství světa v Rusku v roce 2016 má v extralize na kontě celkem 355 utkání a 211 bodů za 113 gólů a 98 přihrávek.

"Ríša byl důležitou součástí Litvínova poslední dva roky, co se týče střeleckého potenciálu. V první sezoně se dostal přes dvacet gólů a ve druhé tuto hranici atakoval. Jsme rádi, že u nás bude pokračovat, a věřím, že bude důležitou součástí našeho mužstva i v nové sezoně," dodal hlavní trenér Litvínova Vladimír Országh.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec