Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Osvědčené opory favoritů, smělý nováček i dvougólový střelec

Praha

Fanoušci se těší, že nová sezona objeví také další hvězdy. Úvodní víkend ovšem ukázal, že osvědčené opory, na něž spoléhají i největší favorité, jim své místo rozhodně jen tak nepřenechají. Mistrovská Slavia těsně zvítězila, stejně jako její letenský rival. Obě pražská S mají v ideální sestavě 1. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz po dvou hráčích. Dva zástupce dodal také nováček z Hradce Králové.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 1. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Sešívaní ještě nejsou vzhledem k dovolené reprezentantů kompletní. Ve Zlíně se mohli tradičně spolehnout na Kúdelu, na jediný gól přihrál Oscar. Proti Olomouci se natrápila Sparta, v jejímž dresu se po Dočkalově přesné asistenci znovu trefil Krejčí mladší.

Jen o gól zvítězila také Plzeň nad Mladou Boleslaví. Útok Viktorie táhne Beauguel, v dresu soupeře o sobě dal vědět Ewerton. Jablonec na poslední chvíli přemohl Baník, výborný výkon podal domácí brankář Hanuš.

Jediným dvougólovým střelcem víkendu byl Tischler, zachránil tak Pardubicím remízu s Karvinou. Klokani uhráli také bod v azylu Hradce Králové, nováček však ukázal odvahu. Dařilo se obránci Mejdrovi a v útoku Vašulínovi. Slovácko díky trefě mazáka Petržely vůbec poprvé zvítězilo v Liberci.

Sestava 1. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Hanuš (Jablonec) - Mejdr (Hradec Králové), Kúdela (Slavia), Krejčí mladší (Sparta), Oscar (Slavia) - Petržela (Slovácko), Tischler (Pardubice), Dočkal (Sparta), Ewerton (Mladá Boleslav) - Beauguel (Plzeň), Vašulín (Hradec Králové).

Reklama

Související témata: