Hlavní obsah

Soupeři si proti nám víc dovolí, když už nemáme Messiho, připustil Koeman

Bilbao

V zápasech proti Barceloně bez Lionela Messiho jsou soupeři nyní odvážnější, míní její trenér Ronald Koeman. Jeho svěřenci v sobotu ve druhém kole španělské fotbalové ligy zachránili remízu 1:1 na hřišti Bilbaa a ztratili první body v soutěži, do které vstoupili po 17 letech bez argentinské hvězdy.

Foto: @RonaldKoeman, Twitter

Trenér Barcelony Ronald Koeman.

Článek

"Nerad mluvím pořád o tom samém, ale bavíme se o nejlepším hráči na světě. Soupeři se nás pokaždé více báli, když tu byl Messi," řekl Koeman novinářům. "Pro nás je to stejné. Když přihrajete Messimu, obvykle míč neztratí. Je znát, že tu není. Všichni to víme, ale nic s tím neuděláme," konstatoval nizozemský kouč.

První zápas po odchodu Messiho do Paris St. Germain fotbalisté Barcelony zvládli a španělskou ligu začali výhrou 4:2 nad San Sebastianem. V Bilbau byli většinu zápasu horším týmem, ale zásluhou vyrovnávacího gólu letní posily z Lyonu Memphise Depaye čtvrt hodiny před koncem získali alespoň bod.

"Od začátku zápasu jsme měli potíže. Dostali nás pod tlak, takže jsme nemohli hrát trpělivě. Ale musím vyzdvihnout náš přístup, když jsme museli dotahovat. Myslím, že remíza je spravedlivá," řekl Koeman.

Reklama

Související témata: