Hlavní obsah

Espaňol - Real Madrid 2:1Slavný Real znovu na kolenou! V lize nečekaně podlehl nováčkovi

Madrid
Aktualizováno

Fotbalisté vedoucího Realu Madrid v 8. kole španělské ligy utrpěli nečekanou porážku 1:2 na hřišti nováčka Espaňolu Barcelona a poprvé v této sezoně La Ligy nebodovali. Svěřenci trenéra Carla Ancelottiho zopakovali výsledek z úterního domácího utkání skupiny Ligy mistrů s Šeriffem Tiraspol.

Foto: Albert Gea, Reuters

Kanonýr Realu Karim Benzema poté, co promarnil střeleckou možnost.

Článek

Espaňol poslal do vedení v 17. minutě Raul De Tomás. Několik slibných šancí Realu poté neproměnil Éder Militao a po hodině hry přidal druhou domácí branku Aleix Vidal. Bílý balet v 71. minutě snížil gólem Karima Benzemy, ale víc už favorit nestihl. I proto, že vyrovnání Edena Hazardovo neplatilo kvůli ofsajdu.

Poprvé v sezoně bodovali fotbalisté Getafe, kteří remizovali se San Sebastianem 1:1. Český reprezentant Jakub Jankto se v sestavě Getafe kvůli zranění nohy neobjevil. I přes zisk prvního bodu se jeho tým krčí na posledním místě tabulky. San Sebastian je se sedmnácti body třetí o skóre za Realem a Atléticem.

Na sedmnáct bodů mohli v 8. kole dosáhnout také fotbalisté Sevilly, ale prohráli 0:1 s Granadou a jsou čtvrtí. První výhru Granady v ročníku trefil v 25. minutě Ruben Rochina.

Villarreal v domácím utkání porazil Betis Sevilla 2:0. Obě branky Žluté ponorky vstřelil nejlepší střelec týmu Arnaut Danjuma. Villarreal se posunul na jedenácté místo, Betis zůstal desátý.

Španělská fotbalová liga - 8. kolo:
Elche - Vigo 1:0 (49. Benedetto)
Espaňol Barcelona - Real Madrid 2:1 (17. De Tomás, 60. Vidal - 71. Benzema)
Getafe - San Sebastian 1:1 (40. Sandro Ramírez - 68. Oyarzabal)
Villarreal - Betis Sevilla 2:0 (45.+1 a 69. Danjuma)
Granada - FC Sevilla 1:0 (26. Rochina).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články