Hlavní obsah

Vlašim - Příbram 1:1Jeden z favoritů se dál trápí, je ve druhé lize až třináctý

Praha

Fotbalisté Příbrami v 10. kole druhé ligy ve Vlašimi neudrželi poločasové vedení a remizovali 1:1. Účastníci minulé sezony nejvyšší soutěže jsou až třináctí v tabulce, kde mají náskok dvou bodů na sestupová místa. Naopak Vlašim drží pátou příčku.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Příbrami Jozef Valachovič

Článek

Příbram poslal do vedení ve 37. minutě Zorvan tečovanou střelou. Hráči Vlašimi pak měli převahu i šance, ale dlouho nedokázali prolomit hostující obranu. Až v 82. minutě vyrovnal Blecha z penalty po faulu brankáře Šimana na Červenku.

"Pro nás to je ztráta dvou bodů. Myslím, že jsme byli jednoznačně lepším týmem. Škoda, že jsme nedokázali dát gól na 1:0. Pak to mohlo klidně skončit 3:0. Bohužel jsme dostali smolný gól a naše vyrovnání přišlo pozdě. Kdybychom vyrovnali dřív, tak zápas určitě otočíme. Obrovská škoda pro nás," lituje na klubovém webu vlašimský útočník Marek Červenka.

Exligová Příbram nenaplňuje roli jednoho z favoritů. V soutěži zatím jen dvakrát vyhrála, na předposlední Třinec má náskok pouhých dvou bodů.

10. kolo druhé fotbalové ligy:
Vlašim - Příbram 1:1 (0:1)
Branky: 82. Blecha z pen. - 37. Zorvan. Rozhodčí: Švagr - Pfeifer, Černoevič. ŽK: Svoboda, Rigo, Křišťan, Breda - Langhamer, Šiman, Vilotič, Kingue. Diváci: 540.

Reklama

Související témata: