Hlavní obsah

Jihlava - Sparta B 0:0Vejmola vychytal Vysočině bod

Jihlava
Aktualizováno

Svižné utkání, jemuž ovšem chyběly góly. Fotbalisté Jihlavy v duelu 12. kola Fortuna Národní ligy remizovali se Spartou B 0:0. Letenská rezerva bodovala podruhé v řadě. Na vedoucí Zbrojovku Brno ztrácí z druhé příčky čtyři body, Jihomoravané ovšem mají utkání k dobru. Jihlava je devátá.

Foto: sparta.cz

Václav Dudl ze Sparty B.

Článek

Vysočina mohla udeřit hned zkraje zápasu, balon mířící do sítě ale v posledním možném okamžiku odvrátil hostující obránce Piško. Letenští poté sami odmítli jít do vedení. Po přestávce nechali několikrát vyniknout brankáře Vejmolu, střelu Ryneše zase zastavila tyč.

„První poločas jsme trochu prospali, byl jedním z našich nejslabších ve druhé lize. Museli jsme mužstvo trochu přeskupit. Pomohlo to, začali jsme mít šance. Škoda že jsme nedali gól. Remíza je asi zasloužená, Jihlava byla lepší v prvním, my zase ve druhém poločase," hodnotí pro ČT sport trenér sparťanů Michal Horňák.

„Dobrý zápas, chybělo jen koření. Lepší by bylo 3:3 než 0:0. Oba týmy jsou mladé, věřím, že časem k tomu dospějeme. Byli jsme aktivní hlavně v první půli, ve druhém se Sparta zvedla a iniciativu převzala zase ona. Poločasy byly rozdílné," souhlasí s ním jeho jihlavský protějšek Jan Kameník.

12. kolo druhé fotbalové ligy:
Jihlava - Sparta B 0:0
Rozhodčí: Franěk - Hrabovský, Novák. ŽK: Arroyo, Ritter - Dudl, Gelašvili. Diváci: 653.

Reklama

Související témata: