Hlavní obsah

Impotenti bez razance! Tisk se s Barcelonou nemazlí, fanoušci si na trenéra počkali

Španělský tisk po domácí porážce Barcelony v El Clásicu s Realem Madrid nenechává nit suchou. Pranýřuje ji za to, že „nemá žádnou razanci“ a je „impotentní.“ Soupeře naopak vyzdvihuje do nebes. Jejich výkon byl prý „smrtící.“ Fanouškům se však vystoupení Katalánců také nelíbí a jako jednoho z hlavních viníků současné situace vidí trenéra Ronalda Koemana, na kterého si část z nich počkala po zápase u auta.

Foto: Albert Gea, Reuters

Trenér Barcelony Ronald Koeman měl ztížený odjezd z Camp Nou po zápase.

Článek

Pondělní vydání celé řady španělských deníků se vyjadřuje k prvnímu vzájemnému střetnutí dvou gigantů v sezoně. Podle Mundo Deportivo je například Barcelona týmem bez absolutně „žádné razance."

Deník Sport zase kritizoval katalánský velkoklub za jeho „impotenci." Svěřenci Ronalda Koemana na branku Courtoise vyslali jenom dvě střely, soupeř pět, z nichž se dvakrát prosadil. Do vedení Real šel zásluhou Davida Alaby ve 32. minutě a Lucas Vázquez zvýšil vedení v nastaveném čase druhého poločasu.

V něm se konečně trefila i Barca, Sergio Agüero zkorigoval výsledek na 1:2. Bílý balet se vítězstvím posunul na druhou příčku tabulky a podle španělského tisku byl jeho výkon „smrtící."

Trenér Barcelony byl však s výkonem svých svěřenců spokojen, s čím spokojen pochopitelně nebyl, je výsledek. Část fanoušků Koemana viní za špatné výkony jejich oblíbeného týmu a někteří z nich si na něj počkali u jeho vozu při trenérově odchodu z Camp Nou. Většina se s ním však chtěla jen vyfotografovat, ale našli se i tací, kteří mu rozezleně bušili do kapoty automobilu a nadávali mu.

Barcelona incident v prohlášení okamžitě odsoudila a dodala, že zavede příslušná opatření, aby se situace neopakovala.

Reklama

Související témata: