Hlavní obsah

Je tohle normální?! Messiho pronásledoval zběsilý fanoušek, Neymara musela chránit ochranka se štíty

Jako by podobných scén z poslední doby nebylo dost. Bezpečnost hráčů na hřišti v nejlepších ligách světa zdá se poněkud nešťastnou. Nejdřív byl před pár dny fanouškem pronásledován Cristiano Ronaldo, teď ve francouzské lize Lionel Messi. Fanoušek se tentokrát dostal až do objetí s argentinskou hvězdou, ale přerušil jí tím možná gólovou akci. Neymara zase při rohovém kopu musela bránit ochranka.

Foto: Daniel Cole, ČTK/AP

Zběsilý fanoušek se dostal přímo až k Messimu, kterému překazil možná že gólovou akci

Článek

Fanoušci během nedělního utkání francouzské ligy mezi PSG a Marseille byli opět svědkem scén, které s fanouškovstvím nemají nic společného. Za bezbrankového stavu se v 73. minutě hnal Lionel Messi do protiútoku, jenže když se blížil k pokutovému území, musel svou akci zastavit.

Na hřiště totiž vtrhl fanoušek v bílé bundě, který Argentince pronásledoval. Nakonec k němu doběhl a Messi ho dokonce před zásahem ochranky jednou rukou objal. „Co to sakra je? Kde byla ochranka?" ptají se rozčílení fanoušci na internetu, jak je možné, že se něco takového mohlo stát.

To však nebylo jediné narušení zápasu. Když se Brazilec Neymar chystal k rohovému kopu, musel být chráněn štíty, aby ho nezranily předměty, které na něj létaly od neukázněných fanoušků Marseille. Ostraha dokonce musela natáhnout síť, která zachytila předměty létající z větší vzdálenosti.

Foto: Daniel Cole, ČTK/AP

Neymar musel být chráněn před létajícími předměty z tribuny

Utkání nakonec skončilo bez branek, i když oba týmy v prvním poločase skórovaly. Nejdříve se prosadil Peres z PSG, jenže branka nebyla VARem uznána kvůli ofsajdu a ze stejného důvodu neplatila ani branka Milika.

Reklama

Související témata: