Hlavní obsah

Bochum - Köln 1:1Fotbalisté Kolína nad Rýnem po výhře nad Slováckem remizovali s poslední Bochumí

Fotbalisté Kolína nad Rýnem nenavázali na čtvrteční výhru se Slováckem v Konferenční lize a v 7. kole německé ligy remizovali 1:1 s Bochumí, která si připsala první bod v této sezoně. Union Berlín si doma poradil s Wolfsburgem 2:0 a jako jediný neporažený tým je na prvním místě bundesligové tabulky. Surinamský útočník Sheraldo Becker zaznamenal branku a asistenci a s šesti góly je aktuálně nejlepším střelcem soutěže.

Foto: Thilo Schmuelgen, Reuters

Fotbalisté Kolína nad Rýnem.

Článek

Bochum se dostala do vedení po přízemním centru Holtmanna, který se pokusil odkopnout Hector, ale trefil pouze svého spoluhráče Schmitze, od něhož se míč odrazil do vlastní branky. Holtmann mohl o 11 minut později zvýšit, trefil ale pouze brankovou konstrukci.

V druhém dějství si vytvořili víc příležitostí hosté. Vyrovnat mohli v 76. minutě, Riemann ale střelu z dálky chytil a o pár chvil později pak Adamyan trefil tyč. Bochum o první výhru přišla v závěru, po skrumáži ve vápně domácích se k míči dostal Maina, který z úhlu prostřelil Riemanna. Těsně před zvěrečným hvizdem ještě zahodil jasnou příležitost otočit utkání stoper Kolína Soldo.

Union se dostal do vedení v 54. minutě, kdy se hlavou prosadil Siebatcheu po centru Beckera. Ten poté v závěru zápasu pojistil výhru domácích střelou na bližší tyč. Union má na kontě pět výher a dvě remízy, Wolfsburg je sedmnáctý.

V zápase Hoffenheimu s Freiburgem vynikali pouze brankáři. Ti totiž za svá záda míč nepustili a kluby se rozešly smírně. Freiburg je na třetím místě, Hoffenheim na čtvrtém. Český obránce Kadeřábek odehrál celé utkání.

Německá fotbalová liga - 7. kolo:
Union Berlín - Wolfsburg 2:0 (54. Siebatcheu, 77. Becker),
Bochum - Kolín nad Rýnem 1:1 (9. vlastní Schmitz - 88. Maina)
Hoffenheim - Freiburg 0:0

Reklama

Související témata: